Fil Finca Bolillos View larger
Related products
  • Fil La Japonesa
  • Fil Anchor Lace (Cometa Encajes) nº 20 Color 1
  • Anchor Brodar 25
  • Fil Mercer Crochet Anchor Artiste
  • Hilo Cocoon Calais
  • Hilo de algodón Egipcio Chinois
Also purchased products:

Fil Finca Bolillos

Manufacturer: Finca Bolillos

Condition: New

Availability:

More info

Comentaris

Fil de cotó 100%

Quantitat 900m

Hi ha diferents gruixos, i cadascun és adequat per a diferents tasques. Escull el que necessitis:

Nº 20:
Ideal per realitzar labors consistents com a puntes i entredosos per a cortines, tovalloles , puntes amb moltes trenes i picats gruixos ,ja que el grossor del fil ho permet, i és resistent al rentat.

Nº 30:
Aquest fil posseeix el gruix adequat per realitzar tapets, camins de taula, puntes per a jocs de llit, tovalloles, aplicacions per a cortines etc.

Nº 40:
Aquest fil és dels més utilitzats per realitzar les puntilletes de l'aixovar del bebè, mocadors i tovalloles de bateig, també bossetes per al xumet, puntes per als baixos dels faldons, etc. El grossor del fil permet fer mocadors no massa fins, condint la labor i donant un resultat òptim. És excel·lent per realitzar figures, inicials per a capsetes, peces per emmarcar etc.També és apte per frivolité.

Nº 50:
És el fil més utilitzat de la gamma de Finca Bolillos, sobretot per fer mocadors, lligues de núvia, ventalls, guants fins de núvia i de comunió, petits detalls per emmarcar, clauers, regles etc.
També és apte per frivolité.

Nº 60:
Amb aquest fil podem realitzar mocadors vaporosos de picats petits, canesús i entredoses per a vestits de bateig, finíssims ventalls,i puntes delicats.

Nº 80:
Amb aquest fil, molt fi, a més de mocadors lleugeríssims, es poden realitzar puntes com a Duquesses, Rosalinas perladas, Punta d'Anglaterra, etc. També s'utilitzen per a mocadors de Ret fí o punta d'Arenys.

Nº 100:
Amb aquest fil, molt fi, a més de mocadors lleugeríssims, es poden realitzar puntes com a Duquesses, Rosalinas *perladas, Punta d'Anglaterra, etc. També s'utilitzen per a mocadors de Ret fí o punta d'Arenys.

Cap comentari de client fins ara.

Escriviu el vostre comentari

Fil Finca Bolillos

Fil Finca Bolillos

Fil de cotó 100%

Escriviu el vostre comentari

6,20 €